Ce primesti la CamStudio ?

Training Individual

Training pentru Performanta
Comunicare verbala si non-verbala

Training Premium

Odata ce ai intrat in echipa CamStudio vei beneficia de consultanta si training individual orientat catre tine ca model, cat si spre a vinde cu succes imaginea pe care o reprezinti. Pentru noi nu esti doar o imagine, ci o persoana cu potential pe care ne dorim sa il maximizam impreuna catre succes.
Nu vom intra in chat-ul tau sa te laudam, nu vom fi persoanele care sa scrie in locul tau in orice limba straina. Din contra, te vom ajuta sa inveti o limba straina in cel mai scurt timp si sa atragi membri cu propriul tau potential.

CamStudio - Un studio de videochat cu bun gust

Un studio cu bun-gust
Proiectat si orientat catre model

Conditii de Lux

Design-ul intregului studio CamStudio a fost gandit astfel incat sa fie primitor si confortabil. Camerele individuale sunt dotate cu aerisire si ventilatie proprii, sisteme individuale de iluminare cu tehnologie LED si decorate cu bun gust.
Am ales intotdeauna locatia studio-ului nostru cu gandul la fiecare dintre angajatii nostri: localizare centrala, locatie spatioasa cu acces direct la toate mijloacele de transport in comun, spatii ce pot fi transformate in asa fel incat tu sa te simti ca acasa in oricare din cele 8 ore de program.

Dotari tehnice de top la CamStudio Galati

Dotari tehnice
Pentru o imagine clara

Dotari de Top

Un calculator si o camera web nu sunt suficiente pentru succes.
Calculatoare configurate cu procesoare de ultima generatie, monitoare mari, tehnologie de afisaj si iluminare LED, camere video FullHD si o conexiune super-rapida prin fibra optica; toate acestea contribuie la imaginea finala a ta, modelul videochat.
Dotarile ambientale sunt si ele clare si primitoare deoarece stim cat de mult conteaza o imagine de vis atat pentru toate modelele noastre cat si pentru vizitatorii acestora.

Imaginea modelelor CamStudio este faurita cu grija si atentie

Imaginea care vinde
Se creaza incet dar sigur

Imaginea Perfecta

Nu exista imaginea perfecta! Dar noua ne place sa insistam si sa lucram intens pentru a incerca sa o atingem.
Atunci cand vorbim despre imagine, vorbim despre parerea celorlalti fata de ceea ce noi transmitem (sentimente, emotii, etc). La fiecare fotografie sau clip video realizat, tu, ca model videochat pui baza propriului brand personal. Si impactul a ceea ce cream impreuna se vede in trafic si castiguri, precum si starea de spirit pe care tu o afisezi de fiecare data cand intri online.

Concursuri cu premii lunare doar la CamStudio Galati

Concursuri interne
Pentru a stimula perseverenta

Concursuri lunare

Ne face placere sa premiem calitatea, increderea si dorinta de a afla lucruri noi, precum si sa recompensam implicarea si dezvoltarea aptitudinilor. In fiecare luna ne-am propus sa va ambitionam si sa va multumim pentru eforturile depuse aducand mai aproape premiile pe care modelele CamStudio le cer: parfumuri, smartphone-uri, excursii sau chiar masini.
Ne place sa dezvoltam spiritul de competitivitate a modelelor CamStudio si de aceea meriti si tu sa faci parte din echipa noastra.

La CamStudio Galati poti alege salariu fix lunar sau comision

Salariu garantat
Poti alege salariu fix lunar

Salariu garantat

CamStudio Galati iti da posibilitatea alegerii unui salariu lunar fix in schimbul comisionului standard. Poti opta pentru un salariu lunar garantat intre 600-800 USD daca indeplinesti urmatoarele conditii minime:

  • Varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani;
  • Cunostinte de limba engleza cel putin medii;
  • Aspect fizic placut si atractiv;
  • Atentie la detalii pe tot parcursul turelor;
  • Respectarea programului de 40 ore/saptamana;
  • Abilitati de conversatie & asimilare.