20 de motive catre succes

Ne straduim zilnic sa indeplinim visele si dorintele tale, impreuna cu tine.

In ziua de azi, un job modern presupune un program full-time cu reguli stricte, cerinte multe si sefi deloc intelegatori.

De-aceea, ne-am gandit sa schimbam acest principiu si sa cream intre echipa noastra si fiecare model cu care colaboram o relatie bazata pe prietenie, colegialitate si familiaritate.

Ne deosebim foarte mult de majoritatea studio-urilor de videochat din Romania, prin seriozitate si punctualitate, si declaram cele de mai jos MOTIVE INTEMEIATE de bucurie:


Lucrezi inca de la inceput pe baza unui contract de munca inregistrat, declarand toate veniturile castigate si achitand taxele aferente catre stat.
Iti faci singura programul saptamanal, si il poti schimba oricand ai nevoie.
Beneficiezi cu regularitate de sedinte foto si video realizate in mod profesional.
Fie ca ai mai lucrat ca model videochat sau nu, ai parte de training gratuit, individual, permanent pe toata durata colaborarii.
Nu iti impunem nici un target pentru a fi platita sau pentru a continua colaborarea, spre deosebire de majoritatea studiourilor din Galati. Suntem constienti ca orice crestere a unui model trebuie sa fie constanta si permanenta. Comisionul minim pe care il primesti garantat este 50% brut.
Beneficiezi de conditii de lux in studio-ul nostru si servicii de curatenie zilnice. In plus, suntem ECO, folosind in proportie de 80% tehnologie LED, iar decorurile si camerele sunt reinoite anual pentru a oferi cele mai bune conditii.
Acces securizat in orice moment in studio-ul CamStudio. Exceptand colegele tale si personalul auxiliar, accesul persoanelor straine in cadrul studio-ului este strict interzis.
Plata garantata a tuturor castigurilor tale (nu va exista niciodata sansa sa nu primesti banii pentru ca studio-ul nu a fost platit de catre un site). Oferim de peste 9 ani platile la timp, fara nici o intarziere.
O relatie profesionala bazata pe respect si apreciere, pentru ca suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si tratam relatiile inter-umane cu foarte mare importanta.
Dotarile tehnice sunt intretinute periodic si actualizate oricand este necesar: calculatoare construite special pentru videochat, camere video full-hd, conexiune de mare viteza prin fibra optica, etc.
Pentru ca ne place sa premiem performanta vei primi bonusuri si participi la concursurile organizate lunar de studio cu premii alese chiar de tine, incepand de la smartphone-uri de ultima generatie pana la autoturisme.
Iti oferim confidentialitate totala (datele tale personale si colaborarea cu studioul nostru nu vor fi niciodata divulgate unor terte persoane sau societati). Nu vom publica pozele tale pe pagina noastra de facebook si nu vei deveni subiect de discutie la diverse forumuri din tara.
Tinem la intimitatea ta (fiecare post de lucru se afla intr-o camera separata, astfel incat contactul vizual cu colegele tale va fi inexistent).
Angajam numai personal feminin, din motive atat morale cat si de legalitate (colegele tale vor fi doar fete). Orice alta combinatie este ilegala.
Tu alegi pe cate site-uri vei lucra (dintr-un total de 30 de site-uri de videochat, tu vei alege, iar noi te vom sfatui). Vom alege impreuna sesiunile ce te reprezinta cel mai bine, pentru a eficientiza timpul petrecut online. Putem deschide conturi pe orice site de videochat.
Ai posibilitatea sa consulti permanent castigurile pe care le realizezi. Oricand vei avea nelamuriri, iti stam la dispozitie.
Suntem printre putinele studio-uri din Romania unde nu ne ascundem de modele ci le suntem alaturi oricand este nevoie .
Pentru a atinge potentialul maxim atat online, cat si offline, echipa noastra te promoveaza intensiv folosind materiale special create in acest scop.
In primele 3 luni de colaborare CamStudio Galati iti ofera un salariu minim garantat de 600 USD pentru ca tu sa fii relaxata si sa poti investi in propria imagine.
CamStudio Galati este primul studio profesional si legal din Galati. Ne dezvoltam constant de peste 15 ani si am acumulat suficienta experienta pentru a oferi garantii reale de succes modelelor noastre.
Ce iti ramane tie de facut? Sa intri in legatura cu noi pentru a ne cunoaste.

Lista motivelor pentru care merita sa ne contactezi pentru a colabora continua, insa noi ne oprim aici.
Ramane doar ca tu sa adaugi si altele pe aceasta lista de indata ce vom incepe sa colaboram.

Colaboratori CamStudio Galati