Introducere

Cand vine vorba de video-chat, multa lume se intreaba cat de sigur si discret este.

Siguranta si discretia sunt doua aspecte extrem de importante ce pot fi asigurate in cea mai mare masura de catre studio-ul de videochat in care alegi sa iti desfasori activitatea.

Cand vine vorba despre siguranta ar trebui sa fii constienta ca doar lucrand intr-un studio de videochat legal poti beneficia de protectia oferita de un contract de munca individual.

Inainte sa te angajezi intr-un studio de videochat, atat in Galati cat si in alte orase, daca tii la siguranta si protectia propriei persoane, asigura-te ca vei lucra in mod legal si statutul juridic al respectivului studio este in regula.

Mai simplu spus, orice alta relatie de colaborare cu un studio de videochat, cu exceptia contractului individual de munca (C.I.M) iti poate cauza nenumarate probleme atat pe plan personal cat si legal. Este de la sine inteles ca declararea tuturor sumelor castigate in baza contractului este obligatorie.

Legalitate - CamStudio

CamStudio Galati asigura pentru orice angajat contract de munca legal si totala protectie si siguranta.

Astfel ca, atunci cand toate prevederile legale asociate activitatii de videochat sunt respectate, nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca vei fi acoperita.

De peste 15 ani ne asiguram ca tu esti protejata, chiar si atunci cand nu vrei sa fii recunoscuta de prieteni sau colegi, amici sau colaboratori din Romania. Spre deosebire de majoritatea studio-urilor din zona cat si din Romania, in cadrul CamStudio Galati ai posibilitatea ca nimeni, din orice tara doresti, sa nu iti poata accesa sesiunile.

Pe de alta parte, oricand vei avea nelamuriri sau posibile neplaceri, o intreaga echipa iti va fi alaturi pentru a te ajuta cu tot ce ne sta in putinta. In plus, accesul in cadrul incintei studioului CamStudio din Galati se face in mod securizat si discret in acelasi timp.

Beneficii cand alegi CamStudio

O relatie de munca legala cu un studio de videochat nu poate avea decat beneficii, fie ca doresti sa iti achizitionezi o masina, o casa, sa pornesti o afacere sau o investitie pentru viitorul tau. Ce iti asigura o colaborare cu CamStudio Galati?

  • Asigurare medicala si contributii sociale platite mereu la timp ;
  • Prin contractul de munca ai siguranta ca vei fi platita corect si la timp, fara intarzieri si alte neplaceri;
  • Acumulezi vechime in munca ce se adauga in timp la cumulul sumei primite in perioada de pensionare;
  • Ca in orice alt job, ai posibilitatea contractarii unui imprumut sau credit pentru realizarea unor proiecte in avans;
  • Ai concediu anual garantat prin contract de 21 de zile lucratoare;
  • Colaborarea cu CamStudio Galati iti aduce o multime de avantaje; tot ce trebuie sa faci tu este sa te folosesti de ele.

Legalitate de Acasa

Pentru a desfasura cu succes activitatea de videochat de la domiciliu, in afara de decor, conexiune la internet si toate celelalte detalii tehnice ce trebuie avute in vedere, este obligatoriu sa lucrezi legal. De ce? Pentru ca si tu ai planuri de viitor pe care nu ai vrea sa le vezi spulberate definitiv.

Si pentru a lucra legal ca model independent este necesar sa colaborezi cu o firma de contabilitate, iar toate taxele aferente veniturilor castigate trebuie platite catre stat.

Legalitate Studio-uri

Orice studio de videochat din Romania este obligat sa urmeze si sa respecte, la fel ca toate persoanele juridice, o serie de legi.

In peste 15 ani de activitate si colaborare cu cei mai buni juristi, avocati si firme de contabilitate, am ajuns la singura varianta de a desfasura legal activitatea de videochat in Romania. Asa cum precizam si mai sus, aceasta varianta este colaborarea in baza unui contract individual de munca si declararea tuturor veniturilor realizate.

Exista insa, chiar si in acest an, o mare varietate de studio-uri de videochat care fie lucreaza complet la negru, fie prin intermediul contractelor de drepturi de autor, ceea ce nu poate aduce modelelor decat probleme mai devreme sau mai tarziu.

Singurul sfat pe care ti-l putem da? Alege o colaborare cu un studio de videochat cu experienta, pentru care legalitatea este unul din cuvintele cheie.