Cum definim videochat-ul ?

Domeniul videochat este un altfel de socializare intre persoane aflate la mare distanta, fara implicare directa.

Aceasta activitate consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, a unui calculator/laptop si a unei camere video cu persoane din toata lumea.
Conversatiile dintre 2 sau mai multe persoane pot fi cu caracter adult sau non-adult desfasurandu-se pe subiecte diverse, cum ar fi: politica, hobby-uri, psihologie, spiritualitate, tehnologie, medicina, etc.

Utilizatorii care folosesc site-urile pentru videochat platesc in sectiunea privata cu un performer videochat un anumit pret pentru fiecare minut petrecut, de-aceea profilul fiecarui model trebuie sa contina poze atragatoare si o descriere placuta.

Videochat-ul cu continut dedicat adultilor a luat amploare in perioada 1998-2000 sub o forma dezorganizata si obscura, care s-a dezvoltat mult in bine in urmatorii ani (conditii mai bune de munca, legalizarea multor aspecte juridice, etc).

Asadar, modelele de videochat, prin intermediul studio-urilor de videochat, colaboreaza cu site-uri de profil internationale, precum LiveJasmin, ImLive si multe altele, iar pentru acest tip de activitate, castigurile unui model variaza de cele mai multe ori intre 500 € si 10000 € lunar, in functie de numarul de ore lucrate, adaptabilitate si nivelul de implicare.

Staff

0

Proiecte in curs

0

Castiguri minime

0

Modele multumite

0