Comisioane progresive si castiguri

Deoarece iti place sa iti depasesti propriile bariere - noi iti suntem alaturi si iti oferim comision de pana la 65% !

Fiecare model cu care colaboram in cadrul studio-ului de videochat CamStudio din Galati primeste inca de la inceput un comision standard de 50% (brut) din prima zi.
Dar stiai ca, in functie de performante si seriozitate, acest procent creste in mod progresiv pana la 65% ?

Pe langa concursurile lunare organizate in cadrul studio-ului, ne dorim sa te rasplatim pentru eforturile si imaginatia de care dai dovada.
Si toate acestea mentinand pe toata perioada colaborarii un cadru juridic legal, asigurand siguranta si discretia intr-un mediu placut.

Nu iti vom promite sume colosale inca de la inceput, pentru ca nu vrem sa dezamagim, dar suntem convinsi ca si tu ai un potential fantastic pe care ne-am dori sa il scoatem in evidenta.
De-aceea, in primele 3 (trei) luni de colaborare ai salariu garantat $600. Adica nu vei avea niciodata un castig mai mic decat aceasta suma; suntem totusi convinsi ca o vei depasi cu usurinta lucrand intens cu colegele din departamentul Training.

Cresterea comisionului din castiguri se realizeaza garantat si in mod gradual la depasirea unor sume "tinta" pe perioada unei sesiuni (2 saptamani sau 30 zile).
In plus ai posibilitatea de a-ti verifica in orice moment castigurile, fara restrictii de orice fel.

Ai o prietena si crezi ca i-ar placea un job ca model videochat in cadrul CamStudio Galati ?
Tu ii recomanzi studio-ul nostru, iar noi te rasplatim cu 5% din castigurile pe care ea le realizeaza in cadrul CamStudio pe toata durata colaborarii, fara ca procentul ei sa fie afectat in orice fel.

Standard

Nivel 0

Mediu

Nivel 1

Avansat

Nivel 2

Expert

Nivel 3

Exemplele de mai sus reflecta cel mai bine stadiile de comisionare progresiva pe care o oferim acelor modele care dau dovada de seriozitate si ambitie, criterii pe care le apreciem enorm.

Modelele noastre beneficiaza de atentie permanenta, obiecte promotionale personalizate si site-uri web personale pentru a spori sansele de castig offline.