Sustinem videochat-ul de acasa

/ March 20, 2020/ Angajari CamStudio Galati, Informatii Videochat/ 0 comments

De peste 13 ani de cand am deschis primul studio de live chat din Galati, noi, CamStudio, ne-am preocupat continuu de bunastarea si integritatea modelelor noastre si nici in aceste momente critice nu va lasam la greu.

Sunteti cu totii la curent cu faptul ca de aproximativ o saptamana s-a instituit in Romania starea de urgenta, situatie in care se recomanda, acolo unde este posibil, lucrul de la domiciliu.

Si pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea acelora dintre voi care se gandesc sa se protejeze pe ei insisi, dar si pe cei din jur, CamStudio Galati te ajuta sa devii model videochat din comfortul casei tale, de oriunde ai fi.

Daca detii deja un calculator sau laptop si o camera web/video, contacteaza-ne si echipa noastra iti va oferi tot suportul pentru a incepe sa castigi bani chiar si lucrand de acasa.

Ai nevoie de mai multe detalii sau informatii? Ne gasesti si pe Live Support oricand !

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.