Mituri si pareri gresite despre videochat

/ May 15, 2017/ Informatii Videochat/ 1 comments

Desi videochat-ul este una dintre cele mai bine platite meserii din Romania, exista inca o multitudine de persoane care au in continuare idei preconcepute cu privire la ce semnificatia job-ului si a modelelor ce il practica. Ne-am convins ca totul pleaca de la o lipsa acuta de informare.

Mai jos vom enumera cateva din cele mai intalnite si gresite mituri despre video-chat:

 

  • Modelul videochat este o prostituata

O astfel de afirmatie poate sa vina doar din partea cuiva ce nu intelege pe deplin ce inseamna prostitutia. Intre o prostituata si un client exista un contact fizic, o relatie sexuala. Pe cand videochat-ul reprezinta o forma de socializare de la distanta (uneori chiar peste 10.ooo km) intre model si vizitatorii camerei de chat, socializare care are loc prin intermediul unui calculator si a unei camere video, de multe ori chiar si fara tenta erotica.

 

  • Se lucreaza ilegal si nu se platesc taxe

Gresit!   Meseria de model videochat este una la fel de legala si cu aceleasi drepturi ca oricare alta meserie din Romania. In cazul modelelor care lucreaza intr-un studio de videochat, acestea colaboreaza cu studio-ul in baza unui contract de munca inregistrat la ITM, se platesc taxe si impozite catre statul roman in functie de veniturile realizate, iar studio-ul de videochat reinvesteste o parte din profit in propriul business (bunuri mobile si imobile). Modelele angajate in cadrul unui studio de videochat au aceleasi beneficii ca in oricare alt job: au dreptul la concedii, au asigurare de sanatate si in plus, castiguri mult peste media veniturilor din Romania.

 

  • Modelul videochat trebuie sa arate perfect

O alta parere complet gresita este ca, pentru a deveni model videochat, trebuie sa ai un fizic perfect. Dar perfectiunea este relativa si fiecare individ percepe perfectiunea diferit.

Dintr-o mie de barbati tu vei fi perfecta pentru 200; pentru ceilalti 800 o altfel de femeie poate fi intruchiparea perfectiunii.

Astfel ca, datorita diversitatii membrilor, orice femeie cu o personalitate puternica si dornica de socializare poate practica cu succes activitatea de videochat !

 

  • Trebuie sa te dezbraci la videochat

Am auzit acest mit de mii de ori de la potentiale colaboratoare; adevarul este ca nimeni nu te va obliga sa o faci, exact ca si in real life. Studio-urile de videochat nu isi vor dori niciodata sa dezbrace modelele, deoarece relatiile virtuale bazate pe sexualitate / nuditate sunt cele care rezista cel mai putin, astfel incat si castigurile modelelor sunt mai scazute.

Pe de alta parte, CamStudio Galati investeste in modelele sale pentru ca acestea sa poata purta conversatii pe orice subiect timp indelungat combinand atractia fizica cu cea psihologica.

Ca model videochat ai toata libertatea de a alege ce cale ti se potriveste; noi te putem ajuta.

 

  • Trebuie sa ai cel mult 25 de ani

Nici gand !   Asa cum stim cu totii, personalitatea si starea psihica sunt atuurile care dau varsta unui individ. Poti avea in acte 18 ani si sa te simti ca la 50, sau poti avea 40 de ani si sa te simti ca la 18. Fiecare model video-chat vinde o imagine, si atata timp cat imaginea este una placuta si primitoare, rezultatele vor veni de la sine cu un gram de perseverenta.

Succesul necesita implicare continua in procesul de invatare si promovare a propriilor aptitudini. Care este varsta ta reala ?

 

Numarul miturilor si a parerilor gresite pe care societatea si le-a format despre video chat este mult mai mare, insa este foarte important de inteles ca totul porneste de la lipsa de informare.

Hai sa schimbam perceptiile gresite; vino la un interviu sa te convingi !

Share this Post

1 Comment

  1. Videochatul, dupa parerea mea poate sa fie tratat ca un job oarecare. Diferenta este ca se poate castiga foarte mult aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.