Imaginatia in videochat

/ June 11, 2017/ Informatii Videochat/ 0 comments

Imaginatia ar trebui sa fie unul dintre punctele forte ale unui trainer, pentru ca de ea depinde conversatia, subiectele abordate in camera de chat si transpunerea membrului cu care porti o conversatie intr-o lume in care el ar trebui sa se simta la 2 cm de tine sau trebuie sa-l duca cu gandul ca ori esti femeia cu cea mai bogata viata ca si evenimente traite ori o persoana foarte inteligenta ori ambele variante 🙂

Ca si regula principala, modelul trebuie sa fie cel care initiaza conversatia si poate sa conduca membrul pe calea pe care o doreste.

Ca si gazda, modelul trebuie sa-si faca musafirul sa se simta bine venit in camera de chat, sa se simta confortabil si relaxat pentru a putea afla mai multe despre el, pentru a-l face sa se simta important.

Aproape orice site de video chat pe care veti lucra a dezvoltat optiunea de a adauga notite despre un membru si este bine sa o faceti. Acum mai bine de 10 ani nu exista aceasta posibilitate, dar existau carnetelele si tinerea de minte.

Folosind notele ajuta foarte mult atunci cand membrul revine si modelul trebuie sa-l salute pe numele stiut dintr-o conversatie anterioara, dand cat mai multe detalii despre el si intrebandu-l lucruri care pentru el pareau importante atunci cand le-a comunicat. Se creaza o conexiune intre model si membru, fie ca este de prietenie sau de natura sexuala; important este sa existe, pentru ca acesta sa isi doreasca sa revina in camera de chat.

Se stie foarte bine ca majoritatea membrilor se indragostesc, din diverse motive, pentru ca si tipul de personalitate a membrilor este diferit.

Intotdeauna am sfatuit modelele cu care am lucrat sa creeze dependenta de comportamentul lor, fie ca este unul pe care si l-au creat sau cel pe care deja il aveau, de imaginea lor in fata camerei, de ceea ce vor face in timpul petrecut doar cu acesti membri in sectiunea privata.

A-i canta in struna membrului care se va indragosti si a-l convinge ca sentimentul este mutual nu se va termina intr-un mod placut, pentru ca asa cum stim cu totii legatura in afara site-ului de live chat este interzisa si duce la inchiderea contului; in plus nu cred ca cineva chiar isi doreste sa-si petreaca viata cu o persoana cunoscuta doar prin intermediul unui site de video-chat.

Exista si riscul, in cazul in care modelul va incepe sa-l minta ca dragostea este reciproca, de a fi urmarita de catre un detectiv particular, situatie de care m-am lovit in trecut, fiind in necunostinta de cauza si anume ca modelul deja luase contactele membrului si discuta cu el in particular, evident pentru avantaje financiare. In orice caz lucrurile se termina trist si nu in avantajul modelului si nici a studioului.

Daca cumva, cineva avea impresia ca doar femeile sunt cei mai curiosi oameni din lume ar trebui sa-si revizuiasca un pic parerea, pentru ca de fapt si barbatii sunt extrem de curiosi, in special in legatura cu subiectele pe teme sexuale.

Si acestea incep de la simpla intrebare: “cand ai facut ultima data dragoste?” si se poate continua cu: “cu cate persoane, daca vreodata ai facut sex si cu o femeie, la ce varsta …etc” .

In functie de ceea ce ai aflat deja despre membrul respectiv, dupa cum il “simti” ca este (mai traditionalist sau mai pervers), inventeaza ceva care se potriveste cu ceea ce si-ar dori sa stie despre tine. In general recomand sa mergi pe varianta de mijloc si anume, “nu am incercat pana acum dar am visat sau mi-ar placea sau ma excita ideea atunci cand ma gandesc”.

De aici se poate porni o discutie care poate varia ore intregi si evident se pot afla numeroase lucruri importante despre membrul cu care conversezi.

Sa nu uitam niciodata ca a avea puterea sa exciti, sa tii ocupata mintea unui om si sa-l faci sa se gandeasca la tine inclusiv atunci cand nu este in camera ta de chat este calea cea mai sigura catre succes.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.