Studio Videochat Galati

Cum alegi un studio de videochat potrivit ?

In cazul studio-urilor de videochat, teama de necunoscut pentru modelele noi este cel mai mare impediment in alegerea studioului potrivit.

Haideti sa lamurim un lucru si sa indepartam orice temere de la inceput: videochat-ul NU este prostitutie si din ce in ce mai multe persoane s-au convins deja ca aceasta activitate ar trebui tratata ca un job normal.

Am intalnit in decursul a 10 ani peste 1000 de modele care ne-au contactat pentru un interviu, si o parte din aceste modele ne-au spus inca de la prima intalnire ca ele au crezut intotdeauna ca a lucra ca model videochat inseamna sa te culci cu diverse persoane contra unor sume de bani; nimic mai neadevarat !

Daca tot am lamurit acest fapt, am intocmit o lista cu cateva sfaturi de care sa tii cont cand alegi studio-ul de videochat potrivit nevoilor si dorintelor tale:

  1. Citeste cu atentie informatiile oferite pe site-ul studioului de videochat gasit si verifica imaginile postate sa fie cele reale in studio, nivelul de remuneratie sa nu aiba clauze ascunse sau false, iar detaliile de legalitate sa fie cat se poate de corecte.
  2. Legalitatea este poate cel mai important aspect pe care trebuie sa il verifici inainte de a accepta orice oferta de angajare. Nici un studio de videochat nu este legal daca intre angajator si angajat (model) nu exista o relatie de colaborare bazata pe contract individual. In orice alt caz, studioul de videochat face evaziune fiscala in care si tu esti implicata, iar urmarile acestei ilegalitati vor iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu.
  3. Confidentialitatea este un alt aspect critic in acest domeniu de activitate de care trebuie sa tii cont. Intotdeauna discuta in detaliu cu managerul sau angajatorul despre confidentialitatea pe care ti-o asigura atat in timpul colaborarii, cat si dupa ce vei termina orice relatie cu acel studio. Ar fi ideal sa poti semna un contract de confidentialitate in aceasta privinta in care sa se stipuleze clar modul in care studioul poate folosi continutul pe care ti-l creaza de-a lungul colaborarii.
  4. Performanta ca model videochat vine cu timpul si nivelul de implicare. Si aici vorbim atat de nivelul de implicare al tau, cat si de implicarea trainerilor si tuturor departamentelor care lucreaza in aceasta privinta. E bine cunoscut ca nu poti face performanta daca nu respecti turele de lucru; dar pe langa respectarea turelor vei fi nevoita sa iti imbunatatesti constant nivelul de cunoastere a unei limbi straine, nivelul de comunicare si psihologie precum si timpul petrecut online. De toate aceste aspecte ar trebui sa se preocupe departamentul de training, dar si cel de marketing. In plus, acel studio de videochat care te foloseste doar ca imagine, iar alte persoane scriu pentru tine si iti dau indicatii non-stop despre cum sa te misti sau nu, NU este un studio care te poate duce la performanta pe tine, ci se preocupa doar de cresterea incasarilor sale folosindu-se de imaginea ta.

Nu te lasa pacalita de castiguri spectaculoase afisate ca imagini pe site-urile de angajare dar care nu pot fi dovedite si la interviu, nu te lasa pacalita de niveluri uriase de comisionare ce nu vor fi niciodata respectate.

Alege intotdeauna ce iti doresti cu adevarat: un studio de videochat ce te poate ajuta sa te dezvolti personal si financiar .

Alege CamStudio Galati !