Conceptii despre videochat

/ May 6, 2018/ Informatii Videochat/ 0 comments

Activitatea de videochat intotdeauna a fost vazuta drept un subiect tabu daca citesti forumuri, articole din ziare sau daca pur si simplu intrebi oamenii pe strada. Majoritatea nu stiu ce sa raspunda, iar altii iti vor spune ca nu ar putea sa practice acest job.

Este totusi vorba de o alegere personala, alegere pe care fetele care o fac si-o asuma in totalitate, si pentru asta trebuie sa fie apreciate.

Desi opinia publica este foarte reticenta, fetele care lucreaza in domeniul videochat expun alta latura a activitatii. Dar oare care este adevarul ?

Principalul stereotip este faptul ca videochat-ul este o noua forma de prostitutie. Total gresit!

Nu este vorba despre vinderea trupului pe bani, ci de o modalitate de a vinde imaginea proprie ca pe un brand personal. Modelele care fac videochat investesc continuu in haine, lenjerie intima, aspect fizic, machiaj, tocmai pentru a crea imaginea asociata cu personajul din mediul online.

Spre deosebire de ce cred majoritatea persoanelor din exterior, videochat-ul nu obliga modelele sa se dezbrace in cadrul unui show privat, chiar daca poate ar fi mai simplu. Barbatii care platesc pentru aceste sesiuni cauta in special o persoana alaturi de care sa scape de mediul stresant, de munca la birou, de o zi obositoare sau poate plictisitoare; cauta un partener caruia sa i se destainuie si cu care sa evadeze din cotidan.

Astfel, prin intermediul unei conexiuni la internet si a unei camere video, ei beneficiaza de o prezenta feminina placuta alaturi, in mod virtual.

O alta preconceptie este faptul ca doar fetele fara studii practica acest job, neavand resursele intelectuale necesare pentru a gasi altceva de munca. Insa adevarul este complet altul: foarte multe femei care lucreaza intr-un studio de videochat sunt absolvente de facultate sau urmeaza in momentul actual cursurile unei facultati, si in acelasi timp isi doresc sa castige suficient cat sa isi permita o viata decenta, fara griji de ordin material.

Bineinteles, nu este un job pentru oricine. Modelele care castiga cel mai bine sunt dezinvolte, indraznete si au incredere in fortele proprii, stiu sa se comporte si sa vorbeasca membrilor in asa fel incat acestia sa revina aproape zilnic. Astfel de modele au inceput la fel ca oricine, insa au pus accent pe dezvoltarea personala fizica si intelectuala continua.

Timiditatea sau frica de “ce vor spune ceilalti” este principalul obstacol al modelelor, insa poate fi usor depasit daca exista un real interes in crearea unei cariere ca model videochat de succes.

 

CamStudio Galati te poate ajuta sa treci peste orice obstacol, sa iti invingi orice frica si sa ai intalnire cu succesul, atat pe plan financiar cat si personal.

Ce iti ramane tie de facut? Suna la 0743.525.525 sau trimite-ne mesajul tau pe WhatsApp.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.