Cine scrie despre videochat

/ June 13, 2019/ Informatii Videochat/ 0 comments

De ani buni industria de divertisment dedicata adultilor este impanzita de articole cu pareri mai mult sau mai putin avizate. Daca vei cauta pe Google articole videochat vei gasi trei tipuri de rezultate:

  • Articolul platit care face reclama unui studio de video-chat (acest tip de articol aproape intotdeauna va prezenta domeniul, dar mai ales studio-ul intr-o lumina pozitiva…. doar a fost platit);
  • Articolul obiectiv al unei publicatii (online sau offline) ce nu are nici un castig de pe urma articolului, insa intelege activitatea, implicarea personalului dintr-un studio de live chat, munca din spatele castigurilor si a fetelor vesele tot timpul – acest tip de articol este unul realist si prezinta in general domeniul intr-un mod pozitiv;
  • Articolul in care autorul se declara total impotriva domeniului live-chat, chiar daca nu este informat – acest tip de articol se bazeaza de obicei pe informatii adunate rapid din surse fara valoare jurnalistica reala (de la prieteni, cunostinte, amici care au auzit ei …) si care aseamana, la fel ca multi alti necunoscatori, domeniul videochat cu prostitutia sau alte activitati mai putin “society accepted”.

In principiu, acestea sunt cele 3 tipuri importante de mesaje pe care le veti regasi in cautarile din orice motor de cautare.

CamStudio Galati listeaza mai jos cateva site-uri romanesti si internationale care au relatat intr-un mod cat se poate de echidistant activitatea de videochat desfasurata in Romania si nu numai. Nu ezitati sa le cititi; aveti doar de castigat.

  1. Relatare Adevarul.ro despre articolul scris de BBC
  2. Comparatie Business Review intre domeniul videochat si cel IT
  3. Un articol cat se poate de real oferit de AthomMuska
  4. Articol despre piata de videochat din Romania pe Bursa.ro

Revenim cat de curand cu mult mai multe articole gasite pe internet care vor prezenta activitatea de videochat intr-o masura cat mai realista, de unde sa te poti informa cat se poate de corect.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.