Ce cauta barbatii pe siteurile de videochat ?

/ March 30, 2018/ Informatii Videochat/ 1 comments

De cele mai multe ori, barbatii care frecventeaza site-urile de videochat sunt persoane singuratice, care au nevoie de o doza mai mare de afectiune din partea unei pesoane de sex opus.

Acesti barbati regasesc in modelul de live chat o amica, o amanta, o prietena pe care fizic nu o pot atinge, insa la care se pot conecta emotional.

Motivul financiar este cel ce pune toate rotile in miscare, insa rezultatul acestor interactiuni online este unul fabulos, intrucat modelele videochat devin psihologi care de cele mai multe ori alina problemele de ordin personal ale membrilor.

In functie de calitatea timpului pe care acesti utilizatori il petrec impreuna cu modelele, atat in free-chat, cat si in sesiunile private, conexiunile devin mai puternice iar gradul de fidelizare a membrilor creste considerabil.

Unii membri considera ca sunt indreptatiti sa ceara anumite lucruri modelului, pe cand altii sunt de parere ca o femeie este mai atragatoare atunci cand se comporta natural.

Cei mai generosi membri sunt cei cu o fantezie “speciala” pe care o vor indeplinita zilnic.

Partea dificila este ca tu, modelul de live chat, sa inveti sa accepti scenarii si oameni cat se poate de diversi, insa in acelasi timp sa te distrezi tot timpul cat esti online.

Chiar daca nu esti dispusa sa duci la bun sfarsit orice fantezie a unui membru, ar trebui macar sa o asculti si sa dai dovada de empatie; astfel vei castiga respect si trafic constant in camera ta de live-chat.

Share this Post

1 Comment

  1. Barbati cauta pe site-uri modele de videochat care sa i faca sa se simta bine si sa uite de stres sau de oboseala care i coplesesc zi de zi fie din cauza jobului pe care il au sau viata personala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.