Cat dureaza cariera unui model video chat

/ June 8, 2017/ Informatii Videochat/ 0 comments

Fiecare viitor model video chat dorește să creadă că va avea o carieră lunga si foarte profitabila  în industria webcamming, dar există câteva motive pentru care acest vis nu poate fi intotdeauna cel mai realist.

Cat de lunga poate fi cariera unui model videochat ?

Este greu de spus, deoarece pur și simplu nu există suficiente date (și cine păstrează evidența acestor date, oricum?), pentru a ști cât timp modelele rămân în această industrie. Știm că majoritatea fetelor au renunțat în primele 3 luni, așa că, dacă ați reușit să treceti peste aceasta perioada, relaxati-va, probabil că faceți mai bine decât multe altele. Având în vedere că site-urile de live cam au început să devină foarte populare și să devină un mod ultra usor de a face bani online cu mai mult de un deceniu în urmă, nu a trecut suficient timp pentru a face predicții clare. Pe baza experienței noastre personale și a ceea ce am văzut și auzit despre multe fete care nu renunță în această fază timpurie, acestea continua sa lucreze cu succes chiar si dupa 10 ani. In cazul Cam Studio Galati modelele merg mai departe cu viata si planurile lor dupa aproximativ 5 ani.

De ce suntem de parere ca modelele renunta dupa 5 ani ?

Presupunând că ești un model care genereaza venituri medii și nu ocupa topul în fiecare lună, primul tău an va fi plin cu învățare, încercare și eroare și, sperăm, motivație suficientă prin sfaturi și interactiuni cu membri pozitivi pentru a te mentine în continuare. De îndată ce stăpânești “arta camming-ului” și începi să te simți foarte confortabil online, vei vedea cu siguranta o creștere a câștigurilor în următorii câțiva ani. Acesta este punctul în care ar trebui să incerci să stai online cat mai mult și să-l folosesti cât mai profitabil cu putinta.

Două probleme apar, totuși:

1. Fie esti obosita, ceea ce este o problemă foarte frecventă pentru fetele care nu au destul timp liber și se supra-incarca cu sarcini offline, cum ar fi cursuri de diferite feluri, iesiri prea multe in oras, etc;

2. Fie sesiunile online sunt stagnante și plictisitoare, pentru că nu esti la fel de atenta și interesata de propria imagine.

Siteurile de profil sunt constiente de aceste momente, si vor exista intotdeauna alte modele noi care se alătură site-urilor în fiecare zi, amenințând sa iti preia membrii fideli. În astfel de de momente, modelele își intensifică atentia și se bucură de câțiva ani de succes in urma carora vor strange suficienti bani pentru a deschide o afacere proprie sau pentru a realiza ceea ce si-au propus de la inceput.

Alaturi de echipa Cam Studio Galati peste 500 de modele au reusit sa realizeze tot ce si-au planificat inca de la inceput, fie ca a fost vorba de o casa, o masina, o afacere sau imbunatatiri estetice de lunga durata.

 

 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.