A fi sau a nu fi trainer

/ May 26, 2017/ Informatii Videochat/ 0 comments

A fi, zic eu. Dar cu seriozitate si daruire pentru ceea ce urmeaza sa faci si pentru modelele care vor avea norocul sa lucreze cu tine. Si spun norocul, pentru ca, DA, daca te vei darui complet acestui job si nu o faci doar pentru banii care iti vor fi oferiti ca si salariu si vei porni cu daruire si placerea de a impartasi ceea ce tu stii, poate mai bine decat altcineva, persoanele acelea chiar vor fi norocoase .

In primul rand, nu vei cunoaste niciodata de la prima vedere, respectiv interviul avut cu modelul cu care va urma sa colaborezi, ce fel de persoana este. Incearca, pe langa intrebarile standard care privesc strict domeniul de activitate, sa afli si cateva mici detalii personale. Sincer, pe mine m-a interesat mereu sa aflu cu ce tip de om stau de vorba, chiar mai mult decat experienta pe care aceasta o are. Evident, fiecare dintre noi are instincte, dar gresit este sa-ti faci o parere la prima vedere, aceasta putand fi una gresita daca persoana este mai introvertita in viata reala .

Un alt fapt important este acela ca modelul cu care vei colabora trebuie sa stie ca relatia va fi una de colegialitate intre doi oameni, unul cu mai multa experienta in domeniul videochat, dar si ca va fi tratata ca o persoana, cu sentimente si trairi umane, nu ca un computer, care, stim cu totii foarte bine, poate sa ne dea la un moment dat ingrozitorul¬†“blue screen” ūüôā

Pornind de la acest principiu, avem in fata noastra o fiinta umana, care trebuie sa stie ca va fi sprijinita si ajutata sa se dezvolte ca persoana, si, de-asemenea, sa ajunga la castiguri cat mai mari, pentru ca stim cu totii foarte bine, este motivul principal pentru care fetele aleg o cariera in videochat.

Evident, se poate vorbi si despre barbati, pentru ca si ei activeaza in acest domeniu ca modele, insa nu pot sa detaliez foarte mult deoarece nu am lucrat pe acest segment; m-au atras mai mult persoanele de sex feminin, tocmai pentru complexitatea emotiilor si fanteziilor pe care le pot dezvolta.

A fi trainer inseamna mai mult decat a instrui pe cineva in acest domeniu; a fi trainer inseamna a fi acel cineva la care modelul sa vina cu incredere si cand nu este vorba de job in special, pentru ca stim cu totii ca exista viata din fata camerei si viata din afara camerei. Aceasta din urma, de multe ori poate influenta starea si ceea ce se transmite in mediul online.

Trebuie sa perseverezi in a invata modelul ca ceea ce se intampla in viata reala nu ar trebui sa se transmita si online, pentru ca rolul pe care ea il interpreteaza incepe si se termina in fata camerei. Pentru acest rol, tot tu, ca trainer, trebuie sa ajuti modelul sa si-l aleaga, pentru ca exista diferite tipologii de oameni; unii sunt mai introvertiti in viata reala si poate si-ar dori sa fie mult mai extrovertiti dar nu indraznesc, si atunci ar putea sa-si aleaga un rol al unei persoane exuberante si curajoase, care alege sa se comporte in fata camerei video asa cum nu ar putea sa o faca in realitate .

Revin la mine si spun ca nimic nu mi-a facut mai mare placere decat sa vad cum un model evolueaza: de la o fata timida si “limitata” din punct de vedere financiar, al societatii, sau pur si simplu psihologic, la o femeie cu mai multa incredere in ea, mai deschisa, si mai bogata, desigur.

Castigurile lor, ale modelelor cu care am lucrat, ma bucurau ca si cum ar fi fost ale mele, bucuria lor atunci cand aveau o zi buna imi transforma ziua intr-una minunata. Au fost si zile, pe care fetele le numeau “zile proaste”; eu le consideram zile in care socializeaza si pun bazele urmatoarelor “zile super”.

Trainer-ul in video-chat trebuie sa fie persoana care intervine si te ajuta cand ajungi intr-un impas, cand esti in lipsa de idei sau cand ai in camera de chat un vizitator mai putin agreabil. Tot trainerul trebuie sa impamanteneasca ideea ca, personajul din fata camerei nu este acelasi cu persoana din viata reala, in special pentru a putea face fata mai usor tuturor evenimentelor petrecute in camera de chat, dar si pentru a impiedica oboseala psihica ce poate sa apara dupa cateva luni de munca.

Rabdarea trainerului vis-a-vis de model trebuie sa fie permanenta, in special cand nu exista o experienta anterioara in domeniu, iar aceasta stare de calm si buna dispozitie se transmite mai departe atat in camera de chat cat si restului colectivului din care modelul face parte.

Continuarea, in curand. Pana atunci, va multumesc tuturor pentru atentia si timpul acordat “rasfoirii” articolului. Cu drag, Oana ¬†@CamStudio !

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.